Sunday, 17 November 2013

Pancake Durian A.K.A Durian Crepe...NYUMM2..!!!

Assalamualaikum & salam sejahtera semua..
 Lama betulkan bihah tak mengupdate blog ni..
maklumlah banyak betul tempahan KEK CHEESE LELEH yang tengah meletop-letop sekarang ni..!!

Sekarang ni tengah meletop-letop dengan durian crepe...maklumlah sekarangkan tengah musim durian..
sudah semestinya peminat-peminat durian tak nak lepaskan peluang untuk menikmati durian crepe ni...

Berminat dengan durian crepe ni boleh je order dengan saya atau terus ke page https://www.facebook.com/MamaCakeBakeryHouse

Oklah,bihah pun tak tau dah nak menulis apa lagi..
so u olls layan lah gambar-gambar yang ada ni ye...:)












No comments:

Post a Comment