Sunday, 30 December 2012

Almond Cappuccino Cheese Cake

Almond Cappuccino Cheese Cake tempahan oleh lynn & rehanna untuk sambutan Majlis Ulangtahun Kelahiran & Majlis Perpisahan untuk sahabat yang sama-sama tempat kerja..Happy Birthday Puan Diana & Cik Roza..semoga panjang umur & sentiasa dilimpahkan rezeki hendaknya...amin...
dan tak lupa jugak untuk Puan Farah yang akan bertugas di tempat baru..selamat memulakan tugas di tempat baru ye,jangan lupakan kami di sini (MPJBT) !!!







Tuesday, 18 December 2012

Angry Bird Again!!!

Assalamualaikum & selamat sejahtera semua..
lama dah tak upload blog kek ni..maklumlah sibuk sikit dah hujung tahun lah katakan...
birthday cake untuk ariff yg ke-5 tahun...dah besar da budak bulat ni..
semoga menjadi anak yang soleh..





Friday, 7 December 2012

Hantaran Perkahwinan

hihi...da lama rasanya tak update blog baking kek ni...maklumlah cuti sekolah ni ramai yang berkahwin so kami menyiapkan tempahan hantaran-hantaran mereka ni yang tema ala merah gitu..ok,u olls tengoklah gambar-gambarnya,lau berkenan nnti bolehlah buat tempahan dengan kami..


telekung


Jam & gelang tangan 


Beg tangan


Kain 


Kasut


Sejadah


korang da cuci-cuci mata lihat gambar-gambar tersebut...berminat untuk menempah hantaran anda? jom,kami boleh buatkan mengikut kemampuan & permintaan anda...

Asmah Jimat / Nabihah

019 7755962 / 019 7962755

Sunday, 18 November 2012

Wedding Cake again...:)











Blueberry Cake with Barbie

Selamat hari lahir Kak Cik...semoga panjang umur & menjadi anak yang solehah..amin..^_^




~Wedding Cake-Idris Ismail & Juliza Jue~


Alhamdulillah,siap sudah tempahan dari Idris Ismail utk bakal isteri tersayang Juliza Jue utk dijadikan hantaran...Kami dari Mama's Cake & Bakery House mengucapkan selamat pengantin baru semoga perkahwinan yang dibina berkekalan hingga ke akhir hayat,amin...jom,kita layan gambar kek beliau...











Tuesday, 13 November 2012

Thursday, 20 September 2012

The Celcom Cupcake Challenge


Dear friends, please help to click a "LIKE" to support my participant at Page 9. Thanks.

How to vote?
1. First LIKE the Celcom Cupcake page.
2.Head over to https://www.facebook.com/cupcakeschallenge/app_465477270151199
3.Click GALLERY section.
4. Page 9 - - Asmah Binti Jimat, click like.