Thursday, 19 February 2015

Hello Kitty Theme

Tempahan dari Musdalifah & kasturi
Dua2 nak kan tema hello kitty..
ok ke x hello kitty tu uolls rasa..cer komen sikit
moga2 customer berpuas hati 
Kek dalam tu menggunakan kek coklat moist..




Tempahan dari Musdalifah


Tempahan dari Kasturi


FROZEN Theme Cake

Kek Cheese Leleh ala FROZEN Theme Cake
Regular customer ni memang minat sangat dengan cheese leleh..
Setiap kali buat besday wajib order cheese leleh
perisa coklat & vanilla..hehehe...
Kali ni order untuk anak tersayang Nurul Syifa' Irdina..tq dear Adeq Nor. :)



Saturday, 14 February 2015

BOBOIBOY Theme

Assalamualaikum & selamat sejahtera semua!! 
Baru ni berkesempatan nak update di blog..

-CUSTOMIZED CAKE-


Chocolate cake order dari kawan lama..TQ Ayu order dengan kita. Nak kan setiap karakter yang ada dalam karton BOBOIBOY ni..hah,amek kau..meriah dengan setiap karakter yang ada..dah macam pentas..
min berat 1kg++
saya jual ye Ayu,selamat ber'BOBOIBOY' :)