Sunday, 30 December 2012

Almond Cappuccino Cheese Cake

Almond Cappuccino Cheese Cake tempahan oleh lynn & rehanna untuk sambutan Majlis Ulangtahun Kelahiran & Majlis Perpisahan untuk sahabat yang sama-sama tempat kerja..Happy Birthday Puan Diana & Cik Roza..semoga panjang umur & sentiasa dilimpahkan rezeki hendaknya...amin...
dan tak lupa jugak untuk Puan Farah yang akan bertugas di tempat baru..selamat memulakan tugas di tempat baru ye,jangan lupakan kami di sini (MPJBT) !!!







Tuesday, 18 December 2012

Angry Bird Again!!!

Assalamualaikum & selamat sejahtera semua..
lama dah tak upload blog kek ni..maklumlah sibuk sikit dah hujung tahun lah katakan...
birthday cake untuk ariff yg ke-5 tahun...dah besar da budak bulat ni..
semoga menjadi anak yang soleh..





Friday, 7 December 2012

Hantaran Perkahwinan

hihi...da lama rasanya tak update blog baking kek ni...maklumlah cuti sekolah ni ramai yang berkahwin so kami menyiapkan tempahan hantaran-hantaran mereka ni yang tema ala merah gitu..ok,u olls tengoklah gambar-gambarnya,lau berkenan nnti bolehlah buat tempahan dengan kami..


telekung


Jam & gelang tangan 


Beg tangan


Kain 


Kasut


Sejadah


korang da cuci-cuci mata lihat gambar-gambar tersebut...berminat untuk menempah hantaran anda? jom,kami boleh buatkan mengikut kemampuan & permintaan anda...

Asmah Jimat / Nabihah

019 7755962 / 019 7962755